OPEN CALL AFSTUDEERDERS

Kom werken in het TextielLab

Het TextielLab opent zijn deuren voor getalenteerde afstudeerders om een unieke werkperiode van november 2023 t/m januari 2024 door te brengen in ons inspirerende lab. Tegen een tegemoetkoming bieden we jou de mogelijkheid om jouw project verder te ontwikkelen en te realiseren met behulp van onze state-of-the-art faciliteiten en expertise op het gebied van textielproductie.

We zijn op zoek naar ambitieuze afstudeerders met innovatieve ideeën en een liefde voor textiel. Tijdens jouw verblijf in het TextielLab krijg je de mogelijkheid om samen te werken met ons ervaren team van experts en productontwikkelaars, machines te gebruiken en toegang te krijgen tot onze faciliteiten zoals lezingen, workshops, uitgebreide bibliotheek en meer!

Zo doe je mee

Om deel te nemen, dien je een projectvoorstel in te sturen dat jouw concept, doelstellingen en gewenste resultaten beschrijft. Zorg ervoor dat jouw voorstel duidelijk en overtuigend is, en aangeeft hoe het project gebruikt maakt van de middelen en expertise van het TextielLab. Hou er rekening mee dat je projectvoorbereiding klaar is vóór de start van de werkperiode, zodat je daarna meteen aan de slag kunt.

Tijdlijn

  • Deadline voor projectinzending: 16 oktober
  • Uitslag: 27 oktober
  • Werkperiode: november 2023 t/m januari 2024