Oproep

Advanced Textile Program bij het TextielLab

Ben je een beginnende professionele kunstenaar/ontwerper die met textiel werkt, graag in contact wil komen met vakgenoten en meer wil leren? Meld je nu aan voor het Advanced Textile Program bij het TextielLab.

TextielMuseum | TextielLab bereidt zich voor op de derde editie van het Advanced Textile Program (ATP) in het najaar van 2024. Met het ATP genereren we internationaal synergie tussen textiele talenten en experts uit verschillende vakgebieden en achtergronden, faciliteren we experimenten op cutting-edge niveau en bieden we een podium om dit te delen met een breder publiek.

Ben jij een beginnende professionele kunstenaar/ontwerper die met textiel werkt en sta je te popelen om in contact te komen met vakgenoten en meer te leren? Je kunt je nu aanmelden voor het Advanced Textile Program 2024. Lees meer over het programma en de aanmeldingsprocedure via onderstaande knop. De aanmeldperiode is van 30 maart t/m 26 april, dus begin gelijk aan je portfolio en motivatie, of breng de textieltalenten uit je netwerk op de hoogte!